Prémiové kanceláře v Českých Budějovicích: Piano otevře již na jaře 2018!

České Budějovice jsou jedním z krajských měst s nejnižším podílem prémiových kancelářských prostor. I zde se však blýská na lepší časy a vznikají nové, moderní kancelářské budovy. V těsném sousedství historického centra nyní roste Administrativní centrum Piano, které nabídne pronájem kancelářských a obchodních ploch té nejvyšší kvality.


Administrativní centrum Piano nabídne už na jaře 2018 moderní kanceláře k pronájmu. Jedná se o jedinečný architektonický projekt kategorie A, který nabízí nájemcům prvotřídní adresu, vynikající dostupnost, moderní design a technologická řešení na nejvyšším stupni kvality.

Nová dominanta v těsném sousedství centra Českých Budějovic dokáže vyhovět i náročným nájemcům. V 5 nadzemních podlažích o rozloze 9000 m2 poskytne flexibilní polyfunkční prostor pro kanceláře i obchodní jednotky. Součástí jsou také 2 podlaží podzemních garáží se 125 parkovacími místy, včetně parkovaní pro kola.

Variabilní prostor moderních kanceláří

Od jara 2018 bude již prostor kanceláří dostupný k nastěhování. Pronajmout lze ucelená podlaží s plochou až 1800 m2 i rozdělené prostory od 150 m2 pro menší firmy při srovnatelného komfortu.

Budova bude schopna splnit požadavky na vysoký standard, nejmodernější vybavení i nároky na ekologické zpracování budovy, a to vše při nízkých provozních nákladech, díky kterým v konečném důsledku ušetří nájemci na placené sumě za pronájem. Investorem Administrativního centra Piano je finanční skupina Expandia.

Reprezentativní kanceláře v Českých Budějovicích

Na první pohled upoutá Administrativní centrum Piano svým neotřelým vzhledem a nezanechá nikoho na pochybách, že se skutečně jedná o významnou stavbu současnosti. Renomovaný architektonický ateliér CMC architects se nebál zasadit moderní budovu do stávající zástavby a přijít s nápadem, který si zakládá na harmonii s okolním prostředím. Své obdivovatele si zajisté získá jedinečným rastrem fasády připomínající klávesy koncertního křídla a horní vyklápěcí atika tento dojem ještě umocní.

Administrativní centrum Piano by se tak mělo stát objektem, který v sobě snoubí dynamiku, harmonii, nadčasovou modernitu i komfort a atmosféru úspěchu a prosperity.


Načítání...