Řazení: od nejnovějších | od nejlevnějších  |  Nejdříve ověřené RK: ano | ne
na cenu se poptejte u makléře

Prodej výjimečné nemovitosti, skládající se z rodinného domu 3+1 s půdou a sklepem, garáže, dílny, pokoje a kůlny obci Krásensko.

Krásensko, okres Vyškov

Prodej výjimečné nemovitosti, skládající se z rodinného domu 3+1 s půdou a sklepem, hospodářské budovy (garáž, dílna a zahradní pokoj se zděným krbem) a kůlny. Celková užitná plocha nemovitostí je 180m². Nemovitosti se nacházejí na klidném místě v obci Krásensko. Dům disponuje BJ o velikosti 74m², skládající se ze vstupní předsíně, koupelny s toaletou, kuchyně s jídel. koutem, obývacího pokoje, ložnice a dětského pokoje. K domu náleží půda a sklep. V r. 1995 byla postavena hospodářská budova. V r. 1997 byla vybudována přípojka plynu a kanalizace. O teplo a ohřev vody se stará kombinovaný plynový kotel (zn. Protherm, radiátor je v každé místnosti včetně koupelny). V obývacím pokoji jsou stylová krbová kamna se sklem (zn. Jotul, topí se dřevem). Oba komíny (kotel i krbová kamna) jsou vyvložkovány a v nerezi. Jako poslední byla v koupelně, dětském pokoji a hospodářské budově osazena dřevěná okna s izolačním dvojsklem. Ve zbývajících pokojích jsou dřevěná kastlová okna. Podlahy v domě jsou dřevěné. Hospodářská budova je cihlová a na podlaze je ve všech místnostech zámková dlažba. K nemovitosti přijedeme po obecní komunikaci. Přes vjezdovou dřevěnou bránu na vlastním pozemku přijedeme anebo vstoupíme po travnaté příjezdové cestě. Rovně můžeme vjet do zděné garáže. Zahradou se dostaneme ke vchodu do domu. Přes předsíň se dostaneme do koupelny s toaletou a plynovým kotlem. Vlevo z předsíně se nachází prostorná kuchyně s jídelním koutem. Kuchyně je plně vybavena a zařízena spotřebiči. Je připravena k okamžitému užívání. Zařízený obývací pokoj, ložnice a dětský pokoj. Zde je vstup do sklepa. Po dřevěném žebříku se dostaneme na prostornou půdu, podlahová plocha je 80m². Střecha je sedlová s dřevěným krovem. Krytina je z pálených tašek. Půdní prostor má potenciál pro minimálně další 2-3 místnosti s koupelnou. Před domem je terasa s posezením. Vedle domu je bazén a pískovou filtrací se solárním ohřevem (zn. Swingpools). Za domem je studna.


Prohlídky a prodej zprostředkuje

Mgr. Pavel Spišák
E-mail: spisak@dumrealit.cz
Telefon: 774 990 060

Aktuálně zastupuje u 5 nemovitostí


Nezávazně se zeptejte! chcete více informací o nemovitosti?

Odesláním souhlasíte s poskytnutím dat třetí straně (= realitní kanceláři). Nezbytné, abychom dotaz mohli poslat. Vaše data nezneužijeme.
Pole označené (*) jsou povinné.

Zastupující realitní kancelář

Dumrealit.cz
Ověřená realitní kancelář

Aktuálně má v nabídce 1066 nemovitostí


Sdílejte nemovitost

Trvalý odkaz
Kontaktovat prodejce

Číslo zakázky 648319
Typ Prodej
Provize včetně provize
Kategorie Domy
Podkategorie Rodinný
Umístění objektu Klidná část obce
Plocha pozemku 1,244 m²
Užitná plocha 180 m²
Zastavěná plocha 159 m²
Podlahová plocha 180 m²
Počet místností 3 pokoje
Stavba Smíšená
Stav objektu Velmi dobrý
Počet podlaží 2
Balkon Ne
Lodžie Ne
Terasa Ano
Bazén Ano
Garáž Ano
Parkování Ano
Míst k parkování 3
Sklep Ano
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná


Inzerát vytvořen 24.7.2024 000 03:48 (poslední úprava: 24.7.2024 000 05:05)
Chcete získat více informací o nemovitosti?
Načítání...