Řazení: od nejnovějších | od nejlevnějších  |  Nejdříve ověřené RK: ano | ne
1 390 000

Prodej chalupy v obci Hovězí, okres Vsetín, CP 194 m2 + společná zahrada

Hovězí, okres Vsetín

Realitka Green ® Vám ve výhradním zastoupení majitele, zprostředkuje prodej chalupy s pozemkem v obci Hovězí, okres Vsetín. Obec leží zhruba šest kilometrů jihovýchodně od Vsetína. Žije zde přibližně 2 400 obyvatel. Nachází se mezi Vsetínskými vrchy a Javorníky, po obou březích řeky Vsetínské Bečvy. Celková plocha pozemku je 194m2, z toho: -84 m2 - zastavěná plocha a nádvoří, součástí je stavba RD o velikosti 77m2 -78 m2 - ostatní plocha (zahrada) -32 m2 - ostatní plocha (zahrada) K nemovitosti náleží společný sousední pozemek o velikosti 129 m2, na kterém je vystavěn altán s posezením a krbem. Podíl na pozemku je o velikosti 1/2. Chalupa typu dřevěnice, je připravena k částečné rekonstrukci. Interiér chalupy je v zachovalém stavu, připraven ihned k bydlení. Dispozičně: Přízemí - vstupní chodba, obývací prostor, kuchyně, koupelna společná s WC. 1.NP - chodba, komora, ložnice, K domu náleží menší sklepní kóje. Kuchyně je vybavena elektrickou troubou se sklokeramickou varnou deskou. Koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Vytápění domu je řešeno pomocí zachovalé pece na dřevo, které se nachází v obývací místnosti. Ohřev vody - boiler. IS: elektřina, obecní voda. U domu se nachází plynová přípojka, která není napojena. Dále se u domu nachází studna pro zahrádkářské účely. Chalupa je spojena s hospodářskou stavbu, ze které je možnost vybudování zimní zahrady, terasy nebo přistavení dalších pokojů. Zahrada je v rovině a krytá ze všech stran, nachází se za domem. Díky velmi žádná lokalitě, kde se lidé jezdí rekreovat, je nemovitost vhodná jako investiční příležitost. Možnost vybudování rekreační chalupy k celoročnímu pronájmu. Chalupa je k prodeji včetně veškerého vybavení. Energetická třída G je uvedená dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.

 Tato nemovitost je ideální k čerpání dotace v rámci výzvy „Oprav dům po babičce“, kde získáte zálohově 50% z nákladů na rekonstrukci (zateplení, fasády, výměna oken a dveří, zateplení střechy, fotovoltaika, tepelné čerpadlo, atd.) Dotace je vyplácena najednou, ještě před realizací rekonstrukce. Výše dotace může činit až 1 milion korun + možné bonusy. Doporučuji domluvit si prohlídku. V případě zájmu zajistíme výhodné financování. Cena je uvedena včetně provize RK. V případě více zájemců se bude licitovat o ceně.


Prohlídky a prodej zprostředkuje

Jan Biernát
E-mail: biernat@realgreen.cz
Telefon: 775 559 981

Aktuálně zastupuje u 21 nemovitostí


Nezávazně se zeptejte! chcete více informací o nemovitosti?

Odesláním souhlasíte s poskytnutím dat třetí straně (= realitní kanceláři). Nezbytné, abychom dotaz mohli poslat. Vaše data nezneužijeme.
Pole označené (*) jsou povinné.

Zastupující realitní kancelář

Realitka Green s.r.o.
Ověřená realitní kancelář

Aktuálně má v nabídce 60 nemovitostí


Sdílejte nemovitost

Trvalý odkaz
Kontaktovat prodejce

Číslo zakázky 24091
Typ Prodej
Provize včetně provize
Kategorie Domy
Podkategorie Chalupa
Umístění objektu Klidná část obce
Plocha pozemku 194 m²
Užitná plocha 194 m²
Počet místností 2 pokoje
Stavba Dřevěná
Stav objektu Dobrý
Bezbariérový Ne
Počet podlaží 2
Balkon Ne
Lodžie Ne
Terasa Ne
Bazén Ne
Garáž Ne
Parkování Ne
Sklep Ne
Výtah Ne
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná


Inzerát exportován programem: realitní správce 28.8.2024 000 18:29 (poslední úprava: 9.9.2024 000 10:03)
Chcete získat více informací o nemovitosti?
Načítání...